Booking.com

Gay vakantie Puerto Vallarta

Elk jaar is Puerto Vallarta  meer populair als een homo vakantie plek.  Met een heerlijk klimaat, prachtige oceaan, baaien, stranden, bergen en een weelderige tropische jungle als setting.
Puerto Vallarta is een kleine stad, die van veel van zijn oude stijl Mexicaanse charme heeft weten te behouden. 

Puerto Vallarta heeft de infrastructuur van een moderne badplaats, internet cafés, restaurants, geldautomaten, een  luchthaven, moderne medische diensten, drinkbaar water en vooral een veilige, tolerante omgeving. In Puerto Vallarta bent u van alle modern gemakken voorzien en dat in een schilderachtige historische omgeving. 

Puerto Vallarta heeft nu meer dan een dozijn hotels, pensions en bed en breakfast die tegemoet te komen aan de homo gemeenschap, verschillende gay bars en gay clubs, een wereld beroemd gay strand en een aantal geweldige restaurants.

Puerto Vallarta is populair bij alle homoseksuele mannen en vrouwen uit vele plaatsen over de hele wereld, jong, oud, uit Europa, Amerika of Australië, deze mix maakt het nog spannender. Het is een plek om te zien en gezien te worden. Mooie Mexicanen zijn er voldoende dus wees niet bang, ze komen uit de grote steden van Mexico, vooral vanuit Guadalajara, om te ontspannen op de mooie stranden.

Puerto Vallarta ligt in de tropen, aan de Stille Oceaan van Mexico, verscholen in een bergachtige kustgebied. Gelegen aan een van de grootste, diepste en meest prachtige natuurlijke baaien ter wereld, de Bahia de Banderas, De bultrugwalvissen  komen iedere winter naar de baai en de dolfijnen zijn er het hele jaar.

Waar vindt u het gay strand?  Vraag u taxi chauffeur naar Blue Chairs (blauwe stoelen) playa Los Muertos. Dit bijzondere strand is gelegen aan de zuidkant van Puerto Vallarta. Los Muertos is het drukste strand in Vallarta en een deel daarvan is in handen van de internationale homo scene. Het homo strand wordt ieder jaar groter, iets verder naar het noorden is Club Lido met een zeer stijlvolle service en lekker eten. In de beach clubs genieten vele homoseksuele mannen en vrouwen bij de branding van de Mexicaanse zon en socialiseren met homo's van over de hele wereld. 

Op het strand komt u de bekende verkopers tegen, eenmaal beleefd no gracias zeggen is meestal voldoende.
Het nachtleven speelt zich vooral af ten zuiden van de Rio Cuale.  Diverse bars, showbars en clubs vindt u in de volgende straten: Olas Altas, Púlpito, Rodolfo Gomez, Pino Suarez, Venustiano Carranza  en Lázaro Cárdenas om er een aantal te noemen. Een aantal bekende en populaire uitgaansgelegenheden zijn: CC Slaughters, Club Enter, Paco's Ranch, Signature Lounge, Apaches, Garbo, La Magerita Bar, La Noche, Sama, The Swedes Bar, Blue Sunset, Encore, The Palm, Act II mainstage, Act II Stages Red Room, Daarnaast zijn er nog sport bars, strip clubs en gay badhuizen waar niets moet, maar alles mag. U hoeft zich in Puerto Vallarta tijdens uw vakantie niet te vervelen.

Nu snel op zoek naar een leuk hotel of appartement, het grootste aanbod vindt u hier.